Sztuka wypiekania pizzy – warsztaty kulinarno-integracyjne

Z okazji Międzynarodowego Dnia Pizzy wybraliśmy się do ,,Pietro Party” w Czarnej, gdzie przyjemnie i pożytecznie spędziliśmy czas. Właściciel pizzerii przygotował dla nas wiele atrakcji. Zaczęliśmy od karmienia zwierząt - kucyka „Jaśka”, alpaki „Kuku” i królików marchewkami . Kolejnym punktem programu była dyskoteka, zabawy integracyjne oraz konkursy z nagrodami . Gratulujemy Wiktorii Potok, która zajęła 1 pierwsze miejsce w konkursie rzutu piłka do wiaderka oraz Piotrowi Trojanowi za zjecie II miejsce i F. Jędrzejczykowi za zajęcie III miejsca. Zwycięzcy otrzymali bony na pizzę. Następnie rozpoczęła się najistotniejsza część wycieczki- czyli warsztaty kulinarne. Każdy z uczestników wyprawy, miał możliwość własnoręcznego wykonania pizzy z wybranymi dodatkami oraz posłuchania interesującego wykładu o historii wypiekania pizzy. Dziękujemy panu Piotrowi i pracownikom pizzerii Pietro za organizację wspólnej zabawy, uśmiech i wyrozumiałość! Zmęczeni, ale w fantastycznych nastrojach wróciliśmy do domów.